40STE EDITIE PARKPOP VANWEGE CORONAVIRUS VERPLAATST NAAR 2021

De overheid heeft maatregelen verlengd in de strijd tegen het coronavirus, waaronder een langer verbod op grootschalige evenementen. Als gevolg daarvan gaat Parkpop in 2020 niet door, maar wordt het evenement verplaatst naar 2021.
De ingrijpende maatregelen van het kabinet om verdere verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te beperken, zijn pijnlijk, doch onvermijdelijk.

“Parkpop zou dit jaar haar jubileum vieren, want dit zou de 40ste editie moeten zijn. Het was voor iedereen die betrokken is bij de organisatie van Parkpop een moeilijk moment, omdat de voorbereidingen van Parkpop 2020 al in volle gang waren. Los van het feit dat wij uiteraard de richtlijnen van de overheid volgen, zien wij gezondheid en veiligheid voor zowel artiesten, crew en publiek als allerhoogste prioriteit” aldus festival directeur Guus Dutrieux.

Maar dat betekent niet dat Parkpop volledig uit de agenda geschrapt kan worden. Ter viering van 40 jaar Parkpop zijn wij een gestart met een het samenstellen van een online archief. Juist omdat we nu niet vooruit kunnen kijken, kijken we achteruit naar de geweldige geschiedenis van Parkpop van de afgelopen 40 jaar. Binnenkort kun je thuis vanaf de bank genieten van het beste van 40 jaar Parkpop.

DEEL JOUW MOOISTE HERINNERING MET ONS

De Parkpop historie is niet compleet zonder jouw ervaringen, foto’s en video’s. Deel jouw verhalen met ons via https://40jaar.parkpop.nl.

Deel jouw moment

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Was jij erbij toen Parkpop voor de 1e keer plaatsvond op 5 juli 1981? Was jij ook bij die historische show van Robbie Williams in 1998? Heb jij ook keihard staan rocken bij Skunk Anansie op de laatste editie van Parkpop Saturday Night? Deze herinneringen en nog véél meer kun binnenkort terugkijken!

TYGERS OF PAN TANG @ PARKPOP 1981

PARKPOP DIRECTEUR GUUS DUTRIEUX BACKSTAGE @ PARKPOP 1981

ROBBIE WILLIAMS FANS STAAN KLAAR @ PARKPOP 1998

DI-RECT @ PARKPOP 2002

SKUNK ANANSIE @ PARKPOP SATURDAY NIGHT 2019

FRENNA @ PARKPOP 2019

Houd onze website en social media in de gaten voor het laatste 40 jaar Parkpop nieuws.