.

SoulTrash (winnaar Grote Prijs van Nederland

Hiphop Area

Talentontwikkeling en begeleiding
Ook dit jaar kun je tijdens Parkpop op het Haagse Veld zelf meemaken waartoe talentontwikkeling kan leiden.

De activiteiten van het Haags Hiphop Centrum (H3C) zijn een waardevolle én duurzame investering in de talentontwikkeling van jongeren in de Haagse regio. H3C geeft cursussen, workshops & masterclasses op het gebied van de urbane straatcultuur zoals: Breakdance, DJ, Graffiti, Beatcreation en Rap. Hier krijgen cursisten de kans om hun talenten te laten zien, te ontplooien en deze naar een hoger plan te tillen.

Presentatie op Parkpop
Uiteindelijk krijgen deelnemers aan alle disciplines, de gelegenheid zich te presenteren aan publiek en kunnen ze, al naar gelang de behoefte, verder groeien naar een professionele status. Hiermee is H3C een belangrijke schakel in de ontwikkeling van talent in groot Den Haag.

NBL Nederlandse Breakdance League
De landelijke breakdance competitie voor jongeren t/m 18 jaar waar talenten uit het hele land strijden om de titel. Gedurende de eerste helft van het jaar zijn er voorrondes geweest in Utrecht, Weert, Groningen, Eindhoven en Rotterdam, waar deelnemers punten konden scoren om zich te kwalificeren voor Parkpop.
Op het I Love Hiphop podium tijdens Parkpop wordt bepaald wie als koploper de zomervakantie in mag gaan. Spektakel gegarandeerd!

Graffiti Workshops
Gedurende de hele dag zijn er diverse Graffiti workshops en wordt er door gerenomeerde street-art kunstenaars gewerkt aan levensgrote panelen.

Haags Hiphop Centrum (H3C)
Het Haags Hiphop Centrum biedt een platform aan iedereen die zich actief bezig houdt met Urban Street Art -ongeacht leeftijd, afkomst, huidskleur of ras.
Met de artistieke ontwikkeling, coaching en begeleiding, helpt H3C de deelnemers tevens te werken aan zelfvertrouwen, houding en motivatie en is vooral gebaseerd op tolerantie en respect.

Share this page on social media:

Partners