.

Friends of the Family

Parkpop Stage

Vrijheid, vriendschap en een onvoorwaardelijke liefde voor folkmuziek bracht deze groep van tien bij elkaar en sindsdien reizen zij al jaren stad en land af. Friends of the Family is een Haags-Rotterdamse folkband die garant staat voor een echte muzikale beleving. Daarnaast creëren zij als een van de weinigen een beleving waarbij het publiek op gelijke voet staat met de muzikanten.

 

De band heeft na haar oprichting de wind in de zeilen gekregen. In de eerste zomer (2013) was de band al goed voor circa 50 optredens in binnen en buitenland.  Friends of the Family werd verkozen tot ‘Aanstormend Talent’ en won daarmee een Haagse Popprijs. Na twee debuutalbums heeft de band een nieuwe plaat uitgebracht genaamd ‘Child Hands’. Voor deze single heeft Friends of the Family als eerste Nederlandse act een volledige 360° videoclip opgenomen in slechts één take.

 

Deze gepassioneerde folk muzikanten zullen ook op Parkpop optreden met hun muziek, die is geïnspireerd op de Amerikaanse en Engelse folk scene.

Share this page on social media:

Partners