Finalisten

WE GOT THEM, de vier finalisten zijn geselecteerd!

De roadtrip heeft nog een korte weg te gaan. De voorrondes van 30 mei en 10 juni zijn inmiddels achter de rug, met als resultaat? Vier hoogwaardige finalisten uit verschillende muziekstijlen.

Wie zal die felbegeerde spot van Parkpop bemachtigen en een grote stap zetten in de richting van een professionele muziekcarrière? Ben jij benieuwd wie van deze talenten als winnaar uit de bus rolt? Le moment suprême vindt op 16 juni plaats tijdens de North Sea Jam op Scheveningen. De toegang is gratis en de sfeer is dope! 

Please allow us to introduce to you:

Rap&Rock met Capitol Hill!

Vanuit de Rotterdamse binnenstad bundelen drie talenten hun krachten. Een combinatie van rap en rock, krachtige teksten over liefde, rechtvaardigheid en vele andere onderwerpen uit de hedendaagse samenleving.

Onder de naam Capitol Hill zijn zij vastberaden hun weg te banen in de muziekindustrie. Een drietal met een mission dus. Bryan, Pro-X en Odile maakten met hun debuutalbum ‘State of the Union' in één keer duidelijk wat ze in huis hebben: een fijne combi van rap en rock mét een internationale boodschap. Live komen ze het best tot hun recht,  ondersteund door hun vijf koppige band 'the new presidents'.

Meer info over Capitol Hill? Klik hier

 Jon Tarifa, van the States naar de Laaglanden! 

Sommigen zullen Jon Tarifa misschien al van de afgelopen 10 jaar kennen als MC "Mic-Nif" uit de hiphop groepen Nuclear Family en L4. Maar voor degenen die hem nog niet kennen of gewoon op zoek zijn naar nieuwe muziek, is JON een ideale optie. Hij is een talentvolle MC, rapper en dichter, die semiakoestische muziek weet te mixen met hiphop en zelfs een tintje jazz.

Na zijn verhuizing vanuit de Verenigde Staten naar Nederland raakte JON officieel betrokken in de muziekwereld. Hij trad op in verschillende steden zoals: New York, Washington DC en Bratislava. Behalve in het buitenland, heeft JON ook op grote festivals in Nederland opgetreden waaronder 3 maal op Parkpop.Tot voor kort maakte JON deel uit van de groep L4, maar als gevolg van een aantal meningsverschillen op muzikaal gebied, besloot hij als solo artiest verder te gaan. JON nam deze gelegenheid om iets nieuws voor zichzelf te beginnen en verlegde zijn grenzen.

Meer info over Jon Tarifa? Klik hier

 

Funk, Disco en Soul..  Juicy Jones brings it to the table!

Juicy Jones maakt een inspirerende cross-over van funk, disco en soul. De invloeden variëren, er kan bijvoorbeeld een link worden gelegd naar de opzwepende funk beats van Jamiroquai, maar ook naar het werk van Q-Tip. Zo nu en dan heeft het iets weg van Maroon 5 en dan weer van Snow Patrol. Begin 2012 liet Juicy Jones voor het eerst van zich horen op 3FM. Dit met knallende cijfers van de luisteraars en een laaiend enthousiaste Gerard Ekdom tot gevolg.

Juicy Jones onderscheidt zich door een strakke, dansbare set met energieke en emotionele zang. Binnen een nummer verrassen ze het publiek met diverse muziekstijlen en weten rustige momenten te creëren met soulvolle ballads terwijl de energie op het podium hoog blijft. Elk nummer is met precisie uitgewerkt en doordat er geleend wordt vanuit verschillende stijlen, maakt Juicy tijdloze muziek in een tijd waarin er veel stijlen en hokjes te ontdekken zijn.

Meer info over Juice Jones? Klik hier 

 

 New Manhattan Big Band

Het is wellicht voor de eerste keer in de Nederlandse muziekgeschiedenis dat er binnenkort een rapper (Diggy Dex) op één podium staat met een bigband. Negen nummers van Diggy Dex werden voorzien van een ‘big band saus' en dat is een garantie voor een knallend hip-hop feestje.

Amersfoort Jazz was het eerste festival die dit project contracteerde en dat wil al wat zeggen! Ze zijn uniek in hun soort met een optreden van 20 man. Één rapper ondersteund door een Big Band, dat belooft wat! 

Meer info over New Manhattan Big Band? Klik hier 

 


Sponsors

Presented to you by

Partners

Adverteren op deze website? Klik hier