Bereikbaarheid

Parkpop vindt plaats in het Zuiderpark in Den Haag.

Reisadvies: openbaar vervoer

Datum zondag 28 juni 2015 13.00 - 21.30 uur


Kom met de trein naar Parkpop

Op zondag 28 juni rijden er extra lange treinen op het onderstaande traject:

Den Haag Centraal - Leiden Centraal - Schiphol - Amsterdam Centraal

Vervoer naar het Zuiderpark: 

Centraal Station - Zuiderpark, tram 9 en 16
Vanaf de halte Schedeldoekshaven/Centraal Station vertrekken de tram 16 richting Wateringen en tram 9 richting Vrederust naar het Zuiderpark. Op de routes tussen het Centraal Station en het Zuiderpark rijden extra trams. 

 

Hollands Spoor naar Zuiderpark, bus 26
Hoewel tram 9 als 16 ook langs het Hollands Spoor rijden zijn de meeste trams al overvol bij het Centraal Station u zult vaak een volle tram voorbij moeten laten gaan. We raden u daarom aan om met bus 26 aan de achterzijde van het Hollands Spoor in de Lage Waldorpstraat naar het Zuiderpark te reizen. HTM buzz zet daarvoor extra bussen in op deze route naar het Zuiderpark.

Terug naar Den Haag CS of Den Haag HS met de tram of bus?

Na 00:00 uur vertrekt tram 9 vanaf het Zuiderpark om 00:02 uur, 00:18 uur, 00:35 uur en 00:55 uur richting Den Haag CS of HS.

De laatste bus (lijn 26) vanaf het Zuiderpark vertrekt om 00:26 uur richting Den Haag CS.  

 

Extra maatregelen Vreeswijkstraat
In verband met de drukte bij het Zuiderpark en het extra vervoer met de bussen wordt de Vreeswijkstraat in de richting van het Soestdijkseplein voor het reguliere verkeer afgesloten en geldt een parkeerverbod aan de zijde van het Zuiderpark.

Kaartjes voor de bus of tram?

U kunt normaal reizen met uw OV-chipkaart en de eventuele producten die u daarop heeft staan. Denk er wel aan zowel in- als uit te checken.

Wilt u een kaartje kopen dan raden wij u aan op het Centraal Station of het Hollands Spoor bij het servicepunt van HTM vooraf uw kaartje te kopen. Hierdoor krijgen de bussen en trams niet teveel vertraging door de verkoop van een kaartje. 

Terug met de trein? Let dan goed op!

Voor sommige bestemmingen moet je al vóór het einde van het festival vertrekken om nog met de trein thuis te kunnen komen. Bovendien zijn er in het weekend, en in dit weekend in het bijzonder, veel werkzaamheden aan het spoor die van invloed kunnen zijn op je treinreis. Plan daarom je terugreis van te voren zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Dit betekent voor jou misschien dat je het Zuiderpark al moet verlaten voordat het festival is afgelopen. Check op tijd de reisplanner www.ns.nl . Daar vind je een compleet reisadvies met de exacte vertrek- en aankomsttijden. Onderweg kan je via mobiel.ns.nl actuele reisinformatie opvragen.

Met de auto

Het Zuiderpark ligt in het zuidwesten van Den Haag. Vanaf de A13, A12 en A4 neem je de afslag Den Haag Zuidwest/ Hoek van Holland. Er zijn publieksingangen aan het Veluweplein, de Melis Stokelaan, de Loevesteinlaan en de Vreeswijkstraat. Check voor actuele bereikbaarheidsinformatie www.denhaag.nl/bereikbaarheid.
Er zijn geen extra parkeerfaciliteiten voor personenauto's, campers en touringcars in de directe omgeving van het Zuiderpark. Voor de taxi's zijn de parkeervakken op de Loevesteinlaan aan de rechterkant ingericht als taxistandplaats. Voor Kiss & Ride is geen aparte locatie, auto's met passagiers kunnen deze langs de weg uit laten stappen, daar waar mogelijk kan dit op de taxistandplaats. Bezoekers kunnen parkeren op vrije parkeerplekken rond het Zuiderpark en in de parkeergarages, volg de routeborden.

Met de fiets

In het Zuiderpark kunt u ook prima uw fiets kwijt in een van de fietsenstallingen. Speciaal voor Parkpop zijn drie fietsenstallingen opgebouwd:

- de Vreeswijkstraat

- de Loevensteinlaan

- het Veluweplein (met de motorstalling).

Openingstijden: Op zondag tussen 13.00 en 23.00 uur.

De tarieven: fiets € 1,50, brommer/scooter € 2,00

Sponsors

Presented to you by

Partners

Adverteren op deze website? Klik hier