Laatste Nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Beterschap Mister Parkpop

Beterschap Mister Parkpop

Mister Parkpop en Nachburgemeester van Den Haag Rene Bom is vorige week zaterdag opgenomen in het Haagse Westeinde Ziekenhuis. Bom wordt momenteel onderzocht en blijft ter observatie in het ziekenhuis. Mister Parkpop heeft nog moeite met lopen en praten. Namens Parkpop, van harte beterschap Bommetjuh!

Lees meer

Stem op Parkpop als Beste Festival van Europa

Stem op Parkpop als Beste Festival van Europa

Als men denkt aan het grootste gratis toegankelijke popfestival van Nederland, dan zegt men.. Parkpop! 

Lees meer

Orange Skyline maakt zich op voor wereldfinale GBOB

Orange Skyline maakt zich op voor wereldfinale GBOB

Op 8 maart 2015 zal de wereldfinale van The Global Battle of Bands (GBOB) plaatsvinden in Oslo, Noorwegen. De Groningse band Orange Skyline, zal Nederland vertegenwoordigen tijdens dit spektakel om samen met Engeland, Australie, Belgie, Nigeria, Nieuw Zeeland, Jamaica en ruim 25 andere landen te strijden om de titel van Best New Band in the World. Naast deze prestigieuze titel valt er ook een platencontract met GBOB Records, een videoclip, een studio album en een internationale promotiecampagne te winnen. De perfecte kickstart voor een internationale carrière in de muziekindustrie.

Lees meer

Parkpop bedankt Steadion voor jarenlange samenwerking

Parkpop bedankt Steadion voor jarenlange samenwerking

Hoofdsponsor Staedion heeft moeten besluiten om de sponsoring van Parkpop te beeindigen.  

Lees meer

The Cosmic Carnival lanceert dubbel live album

The Cosmic Carnival lanceert dubbel live album

Na het winnen van de Nederlandse finale van Global Battle of the Bands en hun deelname aan de wereldfinale in Thailand, is het hard gegaan met The Cosmic Carnival. Na onlangs een contract met Innercore Music van Menno Timmerman te hebben gesloten, lanceert de Rotterdamse band begin 2015 een dubbel live album uit van The Cosmic Carnival. Twee verschillende shows worden begin november opgenomen en samen zullen zij de kleurrijke identiteit van The Cosmic Carnival onderstrepen. Op 7 november komt er een re-release uit van het in eigen beheer verschenen album ‘Mon Cher Amour'. Op de digitale re-release zullen later nog twee nieuwe songs worden toegevoegd. In oktober zal deze release ondersteund worden door de single 'Unicorn'.

Lees meerStem op Parkpop en win een VIP arrangement voor het grootste gratis popfestival van Nederland!
This text will be replaced
Bekijk alle video's

Sponsors

Presented to you by

Partners

Adverteren op deze website? Klik hier