Parkpop membership

Nieuw!  Word lid van Parkpop!

Als een van de oudste en bekendste festivals in Nederland is Parkpop door velen in het hart gesloten. Parkpop is het icoon van Popstad Den Haag, het muzikale hoogtepunt van het jaar. Velen hebben daar de groten der aarde zien optreden, waarvan sommige optredens geschiedenis geschreven hebben. En jìj was daarbij! Geen festival in Nederland is zo omarmd door een hele schare trouwe fans als Parkpop.

Het wordt hoog tijd dat we dat zichtbaar maken, want dat je Parkpop fan bent, dat willen we weten!

Om deze reden lanceren wij dit jaar het Parkpop membership! Graag praten we namelijk met jullie, de vaste bezoeker! Wat was er leuk? Wat kan anders? Heb je leuke verhalen of foto’s? Wij willen jullie hóren!

Ben je lid van de Parkpop familie dan geniet je natuurlijk veel voordelen. Als lid wordt je altijd als eerste op de hoogte gehouden van actuele ontwikkelingen, welke artieste zijn geboekt, wat zijn de laatste ontwikkelingen en vanaf 2018 ook korting op merchandising en betaalde concerten tijdens Parkpop Downtown.

Maar er valt ook al dit jaar voordeel te behalen.  Ben je lid, dan maak je kans op backstage-kaarten en zelfs VIP arrangementen. Ook de sponsors van Parkpop stellen van tijd tot tijd mooie prijzen ter beschikking! Klik hier voor een overzicht van de prijzen en de voordelen van het Parkpop membership.

En dàt alles helemaal gratis! 

Schrijf je nu hieronder in.

Partners