Reisinformatie

How to get there?

Wegens zeer beperkte parkeermogelijkheden rondom het Zuiderpark wordt het u aangeraden om naar Parkpop af te reizen met het openbaar vervoer.

Parkpop Retour met trein van NS en tram van HTM

Parkpop Den Haag is prima te bereiken met het Openbaar Vervoer. De NS presenteert tijdens het weekend van Night at the Park en Parkpop een speciaal retourtje naar Den Haag CS en Den Haag HS inclusief vervoer naar het Zuiderpark. Dit alles met 20% korting. Vanaf Den Haag CS en Den Haag HS kun je verder reizen met de tram en bus van HTM naar het Zuiderpark met tram 9 richting Vrederust of bus 26 richting Zuiderpark. Het Popweekend Den Haag retour is alleen online te koop via deze link.   

 

 

Parking

De beste manier om naar Parkpop af te reizen is met het Openbaar Vervoer. Reis je toch met de auto, maak dan gebruik van één van de vele P+R locaties in Den Haag om vervolgens verder te reizen naar het Zuiderpark met het openbaar vervoer. Klik hier voor een overzicht van de P+R locaties in Den Haag.

 

Of regel je vervoer met Uber. Snel, makkelijk en goedkoop!

Met de bus

Vanaf de achterzijde van station Den Haag Holland Spoor, aan de Lage Waldorpstraat, vertrekt Bus 26 richting het Zuiderpark. 

Met de tram

Vanaf Den Haag Centraal Station en Den Haag Holland Spoor vertrekt Tram 9 (Vrederust) en Tram 16 (Wateringen) richting het Zuiderpark. 

Met de fiets

In het Zuiderpark is het heel makkelijk om je fiets, brommer of scooter te stallen. Tijdens Parkpop zijn er drie fietsenstallingen beschikbaar. 1. Vreeswijkstraat 2. Loevensteinlaan 3. Veluweplein (met motorstalling). De tarieven zijn €1,50 per fiets €2,- per brommer/scooter. De fietsenstalling is geopend van 13:00 uur tot 23:00 uur

 

 

Partners